Musketeer™ Pro (26-10-08)
کاربر شهرسختافزار
نگو بابا !!!! ديگه اونقدرها هم بدبخت نيست كه با برهاني مقايسه بشه .....!!!!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Musketeer™ Pro (26-10-08)
کاربر شهرسختافزار
تبریک به همه ی پرسپولیسی ها!!!
پرسپولیس با نتیجه ی 3-2 بازی رو برد البته میتونست 5 - 2 ببره که دیکارمو اجازه نداد :دی
به امید قهرمانی هرسه کاپ
M A H R A D (26-10-08), Mahdi_Moosavi (26-10-08), murizaki_2000 (26-10-08), Musketeer™ Pro (26-10-08)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
ماشاالله ماشاالله !!! بچه ها لوله کردن سپاهان رو حقیقتآ !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از دست دی کارمو ، من داشتم خودزنی میکردم !!! آخه تک به تک پیشکش ... دروازه خالی !!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کریم باقری هم که از دقیقه 75 به بعد خیلی افت میکنه ! ولی با اون سن خیلی کارش درسته .
نیکبخت این بازی ، ترکوند !! دمش گرم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی من واسه خودم نتیجه رو اینطور تصور می کنم :
پرسپولیس 5 - 2 سپاهان
پیش به سوی قهرمانی ...... !! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
....
......
G E N E R A L ™ (26-10-08), M A H R A D (26-10-08), murizaki_2000 (26-10-08), Musketeer™ Pro (26-10-08), N@VID (27-10-08), Rohham (26-10-08)
کاربر شهرسختافزار
G E N E R A L ™ (26-10-08), M A H R A D (26-10-08), murizaki_2000 (26-10-08), N@VID (27-10-08)
کاربر شهرسختافزار
بابا يه كم فرصت بديد به اين دي كارمو ....... تيري هانري با اون عظمتش رفت بارسلون نتونست درست حسابي بازي كنه ..... اين بنده خدا كه انگشت كوچيكه اون هم نميشه !!!!! ولي من بهش اميدوارم ..... اين رو ببينيد كي دارم ميگم ...... !!!!
ولي دركل روي سپاهان و جناب آقاي ساكت مجددا" كم شد و اين كلي مي ارزه !!!! با اون جنگ رواني كه راه انداخته بودند قبل از بازي ...... حالا خوبه دو تا گلي هم كه زدند مشكوك بود ..... مخصوصا" اولي كه به نظرم صد در صد آفسايد بود ....... !!!
M A H R A D (26-10-08), Musketeer™ Pro (26-10-08), N@VID (27-10-08), Rohham (26-10-08)
کاربر شهرسختافزار
گریه های مهاجم برزیلی پرسپولیس در پایان دیدار با سپاهان
" دی کارمو " مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس که در دیدار امروز برابر سپاهان چند موقعیت گل را از دست داد در پایان این دیدار با چشمانی گریان راهی رختکن شد.
به گزارش خبرنگار مهر، مهاجم برزیلی پرسپولیس که در دیدار برابر سپاهان سه موقعیت مسلم گلزنی را از دست داد بعد از به صدا در آمدن سوت پایان این دیدار در حالی که به شدت گریه می کرد قصد ورود به رختکن را داشت که برخی بازیکنان خواستار حضور او مقابل تماشاگران شدند.
در این میان " دی کارمو " با حضور مقابل جایگاه تماشاگران مورد تشویق آنها قرار گرفت و در حالی که به شدت گریه می کرد از آنها به خاطر خراب کردن موقعیت های گل در دیدار امروز برابر سپاهان عذرخواهی کرد.
M A H R A D (26-10-08), murizaki_2000 (26-10-08), Musketeer™ Pro (26-10-08), N@VID (27-10-08)
Administrator
نبود! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیديعني دي كارمو تو تركيب نيست ؟؟!!!
=====
قبل از هر چیز این برد شیرین رو به همه دوستان تبریک میگم
ستاره این بازی : دیکارمو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید DiCarmo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینو جدی میگم ... به نظر من دیکارمو خیلی خوب بازی کرد و فقط توی ضربات آخر ضعف داشت
همه دیدیدم که توی 2-3 مورد چه خوب بازیکن حریف رو دریبل زد. توی حرکات تیمی هم خوب بود
البته باید بهش حق داد ... هیچ وقت جلوی این همه تماشاگر و توی این جو بازی نکرده
درمورد اینجور مهاجمین ناکام مثال زیاده. مثلا همین هانری که مرتضی جان اشاره کرد و یا باتیستوتا وقتی که به اینتر رفت و ...
در کل مطمئنم که روزای خوبی پیش روی دیکارمو هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
=====
و اما میرسیم به اشتباهات داوری!
اول گل آفساید سپاهان :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوم اینکه یک پنالتی برای پرسپولیس گرفته نشد :
و این هم تیتر چندتا خبر دیگه :نصیرزاده خاطر نشان ساخت:
در دقيقه 48 جلال اكبري، مدافع سپاهان زير عليرضا نيكبخت را كه قصد قيچي زدن داشت، خالي كرد. اين صحنه ميتوانست فنيترين پنالتي باشد. تركي اين پنالتي كولينايي را نگرفت.
نیکبخت : همه از ديكارمو حمايت خواهيم كرد
زارعي : دو ماه و نيم ديگر برميگردم
قطبي : پرسپوليس نشان داد كه شخصيت قهرماني دارد
هزارمين گل تاريخ تيم فوتبال پرسپوليس در ليگ توسط باقری به ثمر رسيد
قطبي: قول قهرماني پرسپوليس در ايران و آسيا را ميدهم
=====
به نظرم دیگه موتور پرسپولیس تازه داره گرم میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط M A H R A D در تاریخ 26-10-08 انجام شده است
G E N E R A L ™ (27-10-08), Musketeer™ Pro (26-10-08), N@VID (27-10-08), Rohham (27-10-08)
کاربر شهرسختافزار
منم پایه ام این بچه فرصت می خواد....شدیم مثل کشور های عربی فقط گل می خویام...البته خداییش امروز دیگه خیلی رفت رو نرو ها....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط murizaki_2000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما بچه ها هیچی تو این بازی اندازه اخراج این هادی عقیلی نچسبید...خیلی حال بهم زنه...خیلی...تیم ملیشم گند زد نمی دونم چرا بازم دعوتش می کنه این دایی...نامرد 20 بار خوردن زمین پرسپولیسی ها زدن بیرون توپ رو...سر اخراجش نمی دونم کی از پرسپولیس بد دقیاقاً افتادهبود زمین که بازی و ادامه داد و آخرشم اخراج شد...ولی یه چیز واسم خیلی ارزش داره پرسپولیس خیلی اخلاقی شده...قبلاً خیلی بد بودن وقتی عقب می افتادن اما از زمان حضور امپراتور دیگه اون جوری نیستن انگار عوض شدن...دو تا صحنه تو ذهنم از این اخلاق گرایی دارم
1.پارسال سر بازی ابومسلم تو تهران که هم قسم شدن و بازی 3-0 رو 3-3 کردن به خاطر فرشید کریمی و امروزم وقتی بازی تموم شد رفتن و دیکارمو رو از وسط زمین بلندش کردن...
آخرین ویرایش توسط M A H R A D در تاریخ 27-10-08 انجام شده است علت: تصحیح یک جمله :)
M A H R A D (27-10-08), murizaki_2000 (27-10-08), Musketeer™ Pro (27-10-08), N@VID (27-10-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام :
من هم اين پيروزي لذت بخش رو تبريک مي گم ... ولي متاسفانه نتونستم بازي رو ببينم !
فقط گل قشنگ نيکبخت رو ديدم تو اخبار !
به نظر من تو ليگ برتر ، پرسپوليس دو سه تا تيم مثل ( سپاهان و ذوب آهن و ابومسلم ) رو ببره ، از
نظر من قهرمان هست ... بس که من از اين 3 تا تيم بالا بدم مي ياد !
انشاا... همه با هم ميريم تو استاديوم آزادي قهرماني پرسپوليس رو جشن مي گيريم
Only Red
murizaki_2000 (27-10-08), Musketeer™ Pro (27-10-08)
کاربر شهرسختافزار
اینم 2 تا عکس از دیکارمو بعد از بازی با سپاهان:
منکه خودم شخصا خیلی دلم براش میسوزه شما ها رو نمیدونم
آخرین ویرایش توسط G E N E R A L ™ در تاریخ 27-10-08 انجام شده است
Armin-N (28-10-08), M A H R A D (27-10-08), murizaki_2000 (27-10-08), Musketeer™ Pro (27-10-08), N@VID (27-10-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks